středa 1. června 2011

Nová a uhoněná..


Poslední dobou to tu pěkně flákám, což jste si jistě všimli. Snad mě omluví to, že mám zkouškové a ještě chodím do práce což je docela náročné stíhat dohromady (ale má to tak spousta lidí, takže si nestěžuji). Když se mi do práce nechce, tak mám na to takový trik, vždycky si představím ty peníze, co za to dostanu (je to možná trochu pošetilé, ale v mém případě to funguje, udělám si pak něčím radost a hned mě práce více baví). Ale dělám práci, která mě celkem baví i bez velkého přemlouvání, i když vysněné povolání to rozhodně není.. 
Jak se přemlouváte vy, když se vám nechce do práce?

Teď k fotkám. Na sobě mám skoro všechno nové. Znáte takové ty kartičky do různých obchodů? Všude vám je nabízí a většinou jsou naprosto k ničemu. Vlastním ale jednu, která je opravdu výhodná. Je do obchodu Timeout a několikrát do roka mi přijde email, že mám slevu na celou kolekci 50%!! No není to super?! Kdo by nebral takovou slevu, která se opravdu vyplatí a rok od roka stále více. V počátcích, kdy jsem vlastnila kartičku měl tento obchod výběr oblečení spíše sportovního rázu, ale rok od roku se to zlepšuje. Kolekce se proměňuje do nových sfér, které mě osobně vyhovují.. Takže sako (vyfotím vám ho ještě podrobněji, protože je moc hezky ušité), kalhoty i tílko (které bohužel není vidět) jsou z obchodu Timeout. 

Dnešní fotky byly celkem na rychlo, ale i tak nejsou nejhorší. Tentokrát nám posloužila kašna a lavička v parku:) 
Co na ně říkáte?





Pan fotograf v roli modelky:)


A že mu ti sekne, co?;)

Foto Marťas

5 komentářů:

  1. wow..ty tmavší vlasy jsou ohromně šik!!a celek vypadá skvěle..ty mokasíny závidím..a pan fotograf je stylový fešák:)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuju, chtěla jsem trochu změnu, tak snad se povedla:) Mokasíny jsou z Deichmann za cenu, že když je tam potkáš, tak bez nich neodejdeš;)

    OdpovědětVymazat
  3. Nikol,
    fotky se vážně povedly. Námořnický modýlek ti dokonale sedne. Nezapomněla jsi ani na stylový náušnice a perfektní manikůru, to moc chválím ;-).
    Abych se přiznala, když se mi do práce nechce, tak nejdu. Zní to hrozně anarchisticky, ale jsem na volné noze, takže organizace mé práce je čistě na mně.
    Je bezva, že Tě práce baví. To je základ ;-).
    Pa. Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. tak to musí být fofr :) bude drřet palce ať ti všechny zkoušky dopadnou co nejlípe. Na fotkách ti to moc sluší

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji všem za milé komentáře:)

    Vivi: Je zajímavé, že mé námořnické modýlky vznikají naprosto neplánovaně. Asi je to nějaký můj letošní podvědomý trend:)

    OdpovědětVymazat