sobota 23. července 2011

Místo, které mám ráda


Tak tím je v mém případě Liberec. Nyní už tam jezdím jen za kamarádkou, ale bývali doby, kdy jsem tu přebývala. Toto město je mou srdeční záležitostí. Je krásné, jsou tam příjemní lidé, v ulicích vládne zvláštní atmosféra. Vždy když tam jedu a už se blížím, mám v těle takový blažený, příjemný pocit. Je to jedno z míst, kde si umím představit, že bych bydlela..

Máte také nějaké místo, kam se rádi vracíte? Kde je to vaše?


Foto Nikol

5 komentářů:

  1. v Liberci som este nebola , snad tak niekedy zavitam, cez obrazky to vyzera na pekne mesto :)

    vacsinou clovek je clovek spätý s miestami a mestami, kde zazil najkrajsie chvile svojho zivota :)

    ps. dakujem za komentar u mna na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za milý komentář:) Je pravda, že jsem tam prožila spoustu krásných chvil a vždy když tam přijedu, tak znovu prožiji..

    OdpovědětVymazat
  3. Místo kam se ráda vracím? Rozhodně moje domovská Litomyšl, projela jsem už tolik měst, ale vždycky je jen srovnávám s nesrovnavatelnou Litomyšli. Domovské město je pro každého určitě to nejlepší, ale tohle je fakt srdeční záležitost ♥
    Mimochodem krásný prstýnek! :)

    OdpovědětVymazat
  4. asi budu znít trochu náročně, ale místo, kam se ráda rok co rok vracím kvůli vší té atmosféře, o které jsi psala, kvůli těm ulicím, kvůli celkové kráse, je to městěčko v Chorvatsku na ostrově Krk kam jezdíme každé léto na dovolenou. a vůbec obecně Chorvatsko je mou srdeční záležitostí, miluju ho!

    OdpovědětVymazat
  5. Liberec je skvele misto na zivot. Krasne centrum, kousek do lesa, raj pro sportovce. Je to moje rodne mesto. Ted sice ziju v Praze, kterou miluju, ale ta je zase slusnym zroutem casu. Urcite Liberec doporucuju!
    Mery - betterfeel.cz

    OdpovědětVymazat