středa 18. května 2011

Overal


Moje teta má takovou nemoc. Nevím jak se to přesně nazývá, ale spočívá to v tom, že neustále nakupuje oblečení. Ovšem ne po kamenných obchodech, ale na internetu. Vychytává nejrůznější slevy, akce, výprodeje a tak podobně. Občas ale neodhadne velikost, nebo si nepřečte, že je číslování italské a pak to nabízí dále. Overal je jedním takovým kupem. Už ji přezdívám Butik Andrej, ale upřímně, dokáže najít opravdu super kousky za směšné ceny, takže jsem za to ráda. 
Z overalu jsem nadšená! Nijak zvlášť jsem po něm netoužila, ale když jsem si ho zkoušela, tak jsem se v něm cítila velice dobře. Dnes jsem ho oblékla s výraznými sandály, ale svou premiéru měl již v sobotu s černými jehlami:) Je to opravdu pohodlná věc, která zaujme svým střihem. 

Co na to říkáte? Máte ve svém šatníku také nějaký overal?





Foto Marťas

3 komentáře:

  1. Overal je super a ještě víc super je tvůj náhrdelník ;) Jeden overal také vlastním, je to spíš společenštější kousek a zítra si ho možná na sebe vezmu, když tě teď tak vidím :)

    OdpovědětVymazat
  2. páni..vypadáš v něm skvěle!! moc se i na tobě líbí..a taky se mi líbí náhrdelník a botky které jsi vybrala..super!!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí, že i jednoduchý model vždycky nějak pozvedneš v detailech. Tentokrát mě uchvátily žabkobotky a náhrdelník - oba kousky skvěle roztrhnou černou na overalu. Mimochodem, overaly si může dovolit jen opravdu někdo s dokonalou postavou, takže moc ti gratuluju, protože ty můžeš nosit overaly od rána do večera. Úžasný! ;-). No, a já mám ve sbírce dva (tyrkysový a kouřově šedý).
    P.S. Jsem ráda, že se mnou sdílíš pitominky typu bio krém Loccitane ;-). Díky, je to hrozně milé!

    OdpovědětVymazat