neděle 27. března 2011

Jaro vládne barvami


Jaro miluji! Je to krásné období, kdy všechno začíná pučet, kvést, venku zpívají ptáci a vše je zalité sluncem, které neskutečně nabíjí energií a dobrou náladou. S příchodem jara přichází také rozmanitá paleta barev. Příroda jich začíná být plná. Se zlepšující se náladou se pak přenášejí barvy i do našeho běžného života. Osobně nosím barvy i v zimě, abych si ji alespoň trochu zpříjemnila, ale když se podíváte do ulic, tak v zimě je vidět jen nudná šeď a všichni se mračí. Zato na jaře jsou najednou všichni jako omráčení a začínají se usmívat a zahrnovat do svého šatníku také barvy (ovšem až na některé exempláře, které jsou šedivé po celý rok - také mám ráda šedivou, ale s ničím se to nemá přehánět). 
Letos se chystám na bláznivé barevné kombinace, něco jako vidíte na těchto fotkách. Je to parádní kontrast v ulicích. Myslím, že zase budu zářit v davu. Odvážných je u nás stále málo, takže barvy v ulicích musíte bohužel trochu hledat. Stačí si ale povšimnout, že ti, co jsou oblečení v barvách jsou o mnoho veselejší, než ti věční "šediváci". 
Proto: Zahrňte se barvami a s nimi skvělou náladou! A pokud si v bláznivých kombinacích nejste zase tak jisti, zkuste zpočátku svůj outfit doplnit jen o jeden barevný prvek, výrazný dle toho, jak jste sami odvážní. Uvidíte, že i malý barevný akcent váš vzhled jarně osvěží. 






Žádné komentáře:

Okomentovat